2011. augusztus 1., hétfő

Tojáskrémmel töltött paprika




Hozzávalók:
3 db tojás
¼  vaj 2-2,5 dkg
4 db paprika
1 jó nagy újhagyma szárával együtt
   (ízlés szerint)
bors (ízlés szerint)
1 tk. mustár (ízlés szerint)

Elkészítés
1.       A tojásokat keményre főzzük.
2.       A hagymát apróra vágjuk.
3.       A megfőtt tojások héját eltávolítjuk. Egy tálban a tojásokat egy villával összetörjük. A vajat, sót, borsot, mustárt, hagymát hozzáadjuk és jól összekeverjük.
4.       A kész masszát megízleljük, ha még szükséges, sózzuk, borsozzuk.
5.       A paprikákat megmossuk, eltávolítjuk a magházát és a kész krémet beletöltjük.
6.       Kitűnő előételnek, de ehetjük magában vagy pirítósra kenve reggelire vagy  vacsorára is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése